Eurovision: Kan vi ikke bare nyde det?

OOTD: Peachy summer lovin’…

Solen er endelig begyndt at titte frem og temperaturene stiger mere og mere. Det betyder også, at sommerfarverne kan bruges igen.
Jeg har fundet min peachfarvede skjorte i en Røde Kors til kun 20 kr. Den har en rigtig flot krave med lace details.
Nederdelen er fra Rude på Istedgade og jeg fandt den i deres bunke af ting, som var nedsat og/eller havde fejl på. Den havde lidt bøvl ved kanten, hvor noget af elastikken var gået op, men det fiksede min mor lynhurtigt med nål og tråd.
Tasken er fra Ted Baker og jeg kan tydeligt huske, at jeg så den i London inden, at jeg tog hjem fra mit ophold på to måneder. Jeg var så tæt på at købe den, men alligevel var de 75£ lige i overkanten, men senere fandt jeg den på deres hjemmeside og den var ovenikøbet nedsat til kun 35£, så den blev endelig min. Noget af blomsterprintet er også i en peachy farve, så den spiller sammen med skjorten, hvilket gør det så fint.
Sandalerne er fra Skoskabet og jeg har glædet mig så meget til at få dem på igen. Det grå vejr har været her alt for længe og jeg er ikke så god til at have strømpebukser og sandaler på. Nogle kan, men jeg kan ikke finde ud af det.

Når man mixer det hele sammen, så ender det med at blive til dette look: “Peachy summer lovin'”. Et sæt som emmer lidt af vintage, både fordi detaljerne gør lidt for det, men også nederdelens længde giver et mere klassisk look. Jeg elsker miniskørts, men jeg har fået en kærlighed for midi-længden, det får alt til at se sofistikeret ud. Hele looket er rundet af med en meget pink læbestift, bare for at det ikke bliver for pastel og fordi peach og pink er et match made in heaven. Simpelthen.

Under billederne er der alternativer til at genskabe looket, den første mulighed (no.1) vil så vidt muligt være det originale, men genbrugsguld er jo som oftest one-of-a-kind, så der må man være kreativ.

Good luck og nyd solskinnet.

2017-05-13-19-17-01


 

Want the look?
Nederdel: no. 1 / no. 2 / no. 3
Skjorte: no. 1 / no. 2 /  no. 3
Sandaler: no. 1 / no. 2 / no. 3
Taske: no. 1 / no. 2/ no. 3
Læbestift: Lime Crime – Pink Velvet

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eurovision: Kan vi ikke bare nyde det?