Tiny Moments: Buns, breakfast and baking...

Æret nominering til “Årets Blogger”

blog-awards-kopia

 

Jeg har fået den ærede nominering til Rabble Blog Awards 2017!

Det var lidt tilfældigt at jeg faldt over min nominering, som kom fra søde Dina og jeg havde ærlig talt ikke set den komme. Jeg synes at det er et fantastisk koncept som Rabble står bag. Det handler i alt sin enkelhed om at nominere tre bloggere som man synes gør det godt, så de ved det. Det er da at skabe god karma blandt mennesker fra nær og fjern. Min nominering gjorde en god dag endnu bedre! Jeg blev nomineret i kategorien “Modeblog” og konceptet bag Frkmejer.dk er at give mig selv et frirum, men samtidig også et sted, hvor jeg kan være mig selv. Jeg startede det mest for min egen skyld, fordi jeg elsker at skrive og mit mål er simpelt. Hvis jeg kan inspirere, glæde, motivere eller få bare ét menneske derude til at grine, så er mit mål nået. Hvis man besøger min lyserøde blog, kigger rundt og man havde det hyggeligt, så er mit mål blevet indfriet. Jeg håber, at ved at vise min såkaldte “modern vintage”-stil frem og skrive indlæg om alvorlige emner, sjove historier og putte en masse selvironi ind i, så inspirerer det nogle andre til at turde være sig selv. Min personlig stil er excentrisk, farverige og uhyre feminin. En stil som har taget mig mange år at nå og jeg er ikke længere bange for at vise den lange vej til at blive Frk. Mejer. Min stil er en blanding af nyt og gammelt, fordi det er essensen af mig selv. Jeg er ung uden på, men jeg min indre ældre dame er så stor en del af mig, så hvorfor ikke hylde hende med vintagefrakker og brocher?
Jeg lærer konstant og hele tiden og min blog er en udviklingsproces, præcis lige som livet er. Derfor er det også vigtigt at min blog rummer elementer af elegance og kvalitet, fordi det er vigtigt for helhedsoplevelse. En blog er jo ikke bare en blog. Det skal sige noget om, hvem man er som person. Tekst, design, billeder og indhold skal give nære relationer og helt fremmede mennesker et indblik i ens personlighed og liv. Jeg tror ikke, at blogs er en døgnflue eller en midlertidig trend. Det er kommet for at blive og jeg synes at det er et ret fantastisk koncept, fordi det giver mig og alle andre bloggere mulighed for at nå andre mennesker og skabe et sammenhold. Så for at runde af, så mange tak for nomineringen og jeg opfordrer alle til at være med. Det er det perfekte skulderklap!

 

Jeg har valgt at nominere disse tre, vidunderlige bloggere:

Livsstilsblog:
Dina fra Dinachristiansen.bloggersdelight.dk. Vi mødte hinanden til et Bloggers Delight event tilbage i november og jeg har fulgt lidt med på sidelinjen. På mange områder er vi hinanden modsætninger, da Dina bruger meget tid i sit træningstøj og jeg bruger det meste af tiden i upraktiske sko og nyder lidt for godt af mit høje stofskifte. Dog er hun en kæmpe inspiration inden for fitness-verdenen. Hun skriver ydermere godt og så tager hun nogle fantastiske billeder! Bloggen er let, overskuelig og vildt inspirerende. Der er alt fra opskrifter, kost-tips og træningsguides – men ikke på den der fanatiske måde, på den hyggelige måde, hvor alle kan være med!

Modeblog:
Simone fra Simonekronborg.dk. Vi mødte også hinanden til Bloggers Delight eventet. Vi var der begge alene, så derfor faldt vi hurtigt i snak og følger hinanden på alle de sociale medier. Sådan en hyggelig støtte og inspiration. Simone har en virkelig fantastisk blog, som er sofistikeret, hyggelig og så er hun branddygtig til at tage gode billeder, som jeg ved er blevet tænkt ned til mindste detalje. Hun er med på den seneste trend og kender alt til de store, worldwide trends som dukker op. Der er sådan et “internationalt” præg over både blog og instagram, fordi det på en eller anden rækker ud over de danske grænser og jeg ville slå ihjel for at have et klædeskab og det samme makeup-bord som Simone. Samtidig er hun nede på jorden og en skøn pige, så hendes blog er et kig værd!

Skønhedsblog:
Mia fra SortPastel.dk. Jeg kender ikke Mia personligt, men wow for en blog! Det er kvalitet uden lige og designet er til at råbe hip hip hurra for! Det er en blog der giver inspiration til makeuppen på flere planer, da det både er produkter og looks. Den er personlig og jordbunden, fordi det er ærligt. Mia er ligesom jeg også tiltrukket af alt med pastelfarver og blomsterprint, så allerede der var jeg jo solgt. Ordet “frirum” er Mias egen beskrivelse af bloggen og jeg synes at det passer perfekt, fordi at have en blog, handler om at skabe et frirum. Der er plads til kreativitet og til at eksperimentere, så hvis man har brug for inspiration til makeup og skønhed, så skal man hoppe ind og tage et kig.

 

I kan stemme på jeres yndlingsblogger ved at sende en mail til info@rabble.com


Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny Moments: Buns, breakfast and baking...