Interview: Elegante ejerinde af Datid Vintage, Lotte Ahlmann..

Tiny Moments: Buns, breakfast and baking…

Jeg har lige været inde i en periode, hvor jeg har været ekstra god til at gøre noget ud af morgenmaden. Jeg er ellers ikke en morgenmadsperson, da jeg ofte lider af kvalme og først får appetit op ad dagen, så når jeg siger morgenmad, så er det nok et lettere diffust begreb i min forstand. Men ikke desto mindre er jeg hoppet med på bølgen af smoothiebowls proppet med vitaminer og gode ting, samt en klassiker af skyr med hjemmelavede toppings.

Jeg har endvidere også haft energi til at bage boller til fiskeburgere ala Valdemarsro (opskrift på boller her – og fiskeburger her). Hvis ikke at jeg benytter mig af Frk. Jensens kogebog, så bruger jeg som regel Valdemarsro.dk. Jeg ved bare, at opskrifterne er lette og at det altid er vidunderligt!

Da jeg en anelse skamfuldt har binge-watchet The Great British Bake-off, så blev jeg inspireret af Mary Berrys Lemon Meringue Pie (opskrift her). Jeg havde da lige en rest mørdej i fryseren, som skulle bruges og en masse citroner liggende, så hvorfor ikke? Den faldt i god jord herhjemme. Dog havde Mary Berry aldrig godkendt min marengs, for den blev da lidt bumlet at kigge på og jeg ved ikke helt, hvad der gik galt, men smagen fejlede ikke noget.

2017-03-25-15-48-57

2017-03-25-16-43-35

2017-03-24-12-52-22 2017-03-25-16-45-46

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Elegante ejerinde af Datid Vintage, Lotte Ahlmann..