Interview: Modige Daniel Ishøj fra &Article...

Goodiebox mar’17 – Danish Beauty Awards…

2017-03-04-17-04-30

 

Denne måneds tema er Danish Beauty Awards, som også var en favorit for Goodieboxers sidste år! Jeg har haft denne her siden The Big Five fødselsdagen hos Goodiebox og har bare ventet på, at jeg kunne vise jer de lækre produkter!

 

De er som følgende

Starskin – Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff (full size)

En lille puff som har til formål at fjerne døde hudceller, mindske de fine linjer og booste gløden. Der tilføjes bare et par dråber vand ned i posen, man trykker lidt hist og her indtil den skummer godt og vupti så skrubber man i omtrent tre minutter. Den blødgør huden og udjævner. Den kan ovenikøbet bruges op til tre gange, dog med et par dages mellemrum, for den er effektiv! Jeg er stor fan og jeg skal uden tvivl have købt et par stykker mere!

Clean – Love Grass, Roll-on

En meget lækker duft, som er frisk og indbydende. Den minder om sommerens duft af nyslået græs og friske forårsblomster. Den minder en om den sommer som venter ude i horisonten og denne her udgave er med roll-on og så er den travel-size, så man kan have den med overalt! Sommer i en flaske! Fantastisk duft, men den er ikke lige min smag, jeg er til de mere tunge som Chanels Coco Mademoiselle.

Karmameju – LOVE Face Mist 01 (full size)

Naturlige, økologiske ingredienser som skal booste huden og gøre den lækker. Den dufter af roser og fugter huden i dybden. Den sprayes i ansigtet, på hals og i håret for at fugte og nære. Den har en god fordeling fra spraydysen og huden føles friskere og mere jævn. Den kan bruges som primer, toner eller bare som opfrisker. Jeg elsker den og jeg er faldet for Karmameju. Duften, følelsen og resultatet. Det er det hele!

Maria Nila – Cream Heat Spray (full size)

Den beskytter farvet hår og mod varmen fra diverse stylingredskaber og solens UV-stråler. Den har en cremet konsitens og er let at påføre. Den sprayes i håndklædetørt hår eller inden at man skal bruge sin styler of choice. Den er velduftende og holder rigtig godt på håret. Jeg er virkelig imponeret over hold og så kan man få god samvittighed, da den både er 100 % vegansk og man samtidig også passer på sit hår. En win-win fra svenske Maria Nila.

Grown Alchemist – Hydra-Repair Day Cream (full size, min er dog travel, da jeg fik den til The Big Five fødselsdagen, men hvis du bestiller denne her på goodiebox’ hjemmeside, så får du en hel en)

Det australske brand gør op med skadelige kemikalier og andet bras, og fokuserer på at bruge ingredienser som er gode for huden og er naturlige. Denne her creme fugter i dybden og så har den, den mest vidunderlige duft af roser. Den gør huden silkeblød og fedter på ingen måde. Den kan bruges døgnet rundt – inden make-up, inden sengetid eller bare som en rigtig god fugtighedscreme. Den er underskøn og fik jeg nævnt duften af roser? Mmmm!

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Modige Daniel Ishøj fra &Article...