Interview: Seje, selvstændige kvinder - Tri4Chicks

Interview: Modige Daniel Ishøj fra &Article…

skaermbillede-2017-03-22-17-50-49

Lånt fra @danielishoj

Jeg tror, at modig er et af de ord, som beskriver Daniel Ishøj, fra det tidligere FAG AND FAB rigtig godt. Han er nu co-founder af boligbloggen &Article sammen med sin kæreste og har snart arbejdet hos Bloggers Delight i fire år.

 

Grunden til, at jeg følte Daniel skulle have en plads midt i min modeblog med vintage og feminisme, så er det fordi at han om andet har begivet sig rundt i en verden, som er styret meget af kvinder. Langt størstedelen af blogs har en kvinde bag tastaturet, men det var alligevel ikke noget, som betød noget for Daniel: “Hele mit liv har jeg været ‘ene mand i hønsegården’ og det har været naturligt for mig. Selvfølgelig tænker man over det, når man er til events of 95% af deltagerne er kvinder.”
Det handler meget om at komme ud i verden med sin historie og jeg er imponeret over, hvor meget Daniel har givet af sig selv og har fortalt om hans oplevelser, som også har modtaget utrolig positiv respons fra andre homoseksuelle, men også ikke-homoseksuelle har fået meget ud af det og måske endda fået en bedre forståelse.

Så selvom at det ikke har gjort det store indtryk på Daniel, så er det alligevel ret imponerende at kaste sig ud i en mere kvindedomineret verden og blive set og hørt i mængden. Det handler også om at få en stemme uanset om man er den eneste hane i hønsegården eller omvendt. Der skal være plads til alle i alle slags verdener og for Daniel gav det bare rigtig god mening at opstarte en personlig blog i starten. Det var en måde, hvor han også kunne finde en plads i verden og give andre muligheden for at forstå ham og hans verden.

Daniel oprettede nemlig FAG AND FAB tilbage i 2012 og det skulle være en måde, hvorpå han kunne få styr på tankerne omkring, hvad det ville sige at springe ud som homoseksuel og hvor han kunne hjælpe andre, som stod i samme situation. Hele formålet med bloggen var at sætte fokus på homoseksualitet i alle dets nuancer og gøre det mere acceptabelt. Bloggen er nu lukket ned og grunden til det er, at Daniel følte, at han har nået sit mål. Kapitlet er afsluttet og det var ikke længere noget som gav mening eller noget han havde et behov for. For det var vigtigt at udgive indlæg og indhold som havde mening, passion og identitet.
“Jeg var nok lidt fyldt op af at dele historier og beretninger om mit liv, og havde brug for at kunne være mere privat” var ordene som beskrev den hovedsaglige grund til nedlæggelsen af bloggen i 2016. Fordi hvis der var noget som FAG AND FAB ikke var, så var det privat. Hele essensen og grundlaget for den blog var at gøre den så personlig og kunne rumme ham i alle dele – gode som dårlige. Det var tydeligt, at Daniel havde meget på hjerte og at det var vigtigt, at det skulle være så ærligt og “råt” som muligt.

 

Skridtet mellem at gå fra FAG AND FAB og til boligbloggen &Article virker som noget af et skift, men da boligindretning og interiør fylder meget hos Daniel og hans kæreste, Jacob, som i øvrigt arbejder med bolig til hverdag, hvorfor så ikke kombinere de to verdener? Det gjorde de så på succesfuld vis og nu har Daniel travlt med både at blogge og den nyskabte virksomhed “Future Planner”, så der er fart over feltet. De er beviset på at to mænd også kan give kvinderne baghjul på indretningsfronten. Det tyder også på en kæmpe udvikling hos Daniel, som gik fra det meget personlige og til det mere business-agtige og det viser virkelig, hvilken rejse der har været siden 2012.

skaermbillede-2017-03-22-17-50-19

Lånt fra @danielishoj

Så modig og dygtig karakteriserer Daniel Ishøj mere end noget andet og han formåede at skabe en sfære, hvor han fik sine personlighed med på alle fronter. Som om, at det ikke måtte være svært nok at springe ud som homoseksuel i privaten, så også at dele det på nettet. Det er sejt og er virkelig noget man skal sætte pris på, for det er vigtigt at kunne være sig selv og kunne inspirere andre til at være det samme. For om det så omhandler seksualitet, interesser og mål i livet, så er vi alle forskellige og ser verden på vores måde, men derfor er det altid fantastisk med et indblik ind i en andens og måske få modet til at være endnu mere sig selv. Vores mål starter måske også ét sted, men det leder os på vej til nogle andre mål. Nogle gange opnår vi det, vi gerne vil med én ting og så er det at kaste sig ud i noget nyt.
Jeg ser hvertfald frem til at følge Daniel i fremtiden og se hvilke projekter der ellers dukker op, for jeg har så stor respekt for, at alting bliver gjort helhjertet.

Følg Daniels projekter her:

&Article

Future Planner

Instagram – Danielishoj / andarticle

 

 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Seje, selvstændige kvinder - Tri4Chicks