Goodiebox-event: The Big Five!

Tiny moments – Peonies, cake and current reading…

 Så er der ved at være tid til en ny Tiny Moments, da det er ved at være længe siden sidst. Jeg fremviser endnu engang mit hyggelige, lille værelse i Slagelse og der er blevet rykket lidt rundt på nogle ting og så er jeg kommet endnu mere på plads.2017-03-11-11-39-19

2017-03-11-11-38-47

2017-03-11-11-39-06

2017-03-11-11-39-52

2017-03-11-11-38-22

Jeg har fået hængt mine Bjørn Wiinblad platter op og det lyder ufatteligt bedstemor-agtigt, men jeg synes at de er rigtig fine. De er fra min kære oldemor, så derfor betyder de en del for mig og derfor må det gerne lyde lidt bedstemor-agtigt, trods alt. Jeg har fire ud af hans tolv månedsplatter  – maj, juni, september og december. Jeg faldt pladask for dem, da de alle sammen viser et elskende par og ikke nok med det, så er det manden som woo’er kvinden. Han omfavner hende i maj, giver hende roser i juni, holder spejlet for hende, mens hun gør sig klar i september og medbringer selvfølgelig en pakke til den nyudklækkede mor. September er min favorit, da han holder spejlet for hende. Det viser virkelig, hvad  kvinder kan få forelskede mænd til at gøre, bare for at vi kan gøre os smukke og hvordan han hele året rundt viser sin kærlighed. Åh ja, hvem der dog bare havde det!

Da jeg nu ikke har en mand, som giver mig blomster i juni eller på andre tidspunkter af året, så må jeg vise mig som den selvstændige kvinde jeg er. Så jeg købte et vidunderligt bundt pæoner og de er simpelthen så fabelagtige. De ligner kunstige blomster, når de står der i fuldt flor og man kan næsten ikke begribe, at naturen kan skabe noget så fint og skrøbeligt. Pæoner er i øvrigt mine yndlingsblomster og især den sarte lyserøde rammer lige i mit romantiske hjerte.

Jeg fik foræret en ekstra fridag, så kunne jeg sagtens have brugt tiden på at læse forud til universitetet, men det forblev et “kunne”. I stedet begav mig i kast med min “hindbærtærte 2.0” – en hindbærtærte med sprød mørdejsbund, et tyndt lag brownie, hindbær og i denne omgang lidt blandede skovbær og til sidst, men ikke mindst havregrynscrumble. Det lyder af meget, men den er mægtig og velsmagende! Jeg fik den første gang på Kaffekilden i Roskilde og har siden den dag forsøgt at genskabe den ud fra de samme komponenter og uden en reel opskrift. Jeg mener selv, at jeg har ramt det meget godt.

På “currently reading”-listen har jeg intet ringere end Nikolaj Gogols Døde Sjæle, som skal læses til undervisningen, men når jeg bare skal hyggelæse andet end forvirrende, russiske forfattere, så har jeg gang i Anja Camilla Alajdis Styleguide, som er en del lettere at håndtere og enormt god at have som en basis for modebøger, men mere om den på et andet tidspunkt!

Hvad skal i tilbringe weekenden med?

   

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox-event: The Big Five!