Goodiebox-event: The Big Five!

Goodiebox-event: The Big Five!

2017-02-25-01-07-24

Her sad jeg i går og forsøgte på bedste vis at se elegant og fabulous ud på én og samme tid. Det lykkedes nu meget godt, men det handlede måske også om, at jeg var i fantastisk selskab sammen med den allerbedste veninde, Maria. Hun havde været så vidunderlig og havde inviteret med mig til Goodiebox‘ femårs fødselsdag. Hvis ikke at jeg havde haft Maria, så havde jeg heller ikke haft muligheden for at iklæde mig min seneste kjole fra Boohoo og ét par af mine favoritheels fra NewLook. Jeg gik endnu en gang efter at ligne en blond udgave af Blair Waldorf fra Gossip Girl.

Goodiebox afholdte festen i deres nye lokaler på Artellerivej i København S og jeg må sige, at det er nogle utrolig smukke lokaler! De havde selvfølgelig indrettet med lækre møbler (læg lige mærke til den lækre sofa fra Sofakompagniet. Jeg har nu tilføjet “blå, velour sofa” til min wishlist) og ikke mindst var der pyntet op på bedste fødselsdagsmanér. En pigefødselsdag, vel at mærke. Overalt var der smukke blomsterkreationer, lyserøde balloner og selv servicet, drinksene og de forskellige snacks var lyserøde. En hver piges drøm.

Der blev snakket, grint, danset og drukket drinks gennem hele aftenen og jeg var helt ør over en dejlig oplevelse. Alle fra Goodiebox-teamet var fabelagtige og tog imod os på bedste vis. Maria var den bedste date, man kunne ønske sig og i dag sidder jeg med en anelse ondt i håret, meget ond i fødderne, men med den bedste fornemmelse. Så nu vil jeg slænge mig på min sofa, som desværre ikke er hverken blå eller i velour, men lige nu ville alt gå.

Tak til Goodiebox for et fantastisk event, i har nu fået en nye subscriber og jeg glæder mig til at modtage mange lækre produkter fra jer. Tak til min underskønne soulmate og yndlings-Maria for at ville bruge en fredag aften i selskab med mig.

Hvis man nu skulle få lyst til at tilmelde sig Goodiebox eller læse mere, skal man bare klikke her og hvor gerne jeg end ville vise jer min gave fra arrangementet, så må jeg ikke afsløre noget…. endnu.

Lidt stemningsbilleder:

2017-02-24-16-53-33

Ballonerne der var der liiiige indtil, at vi absolut skulle afprøve heliumeffekten og citere prætentiøse digtere som Keats og Donne.

2017-02-24-17-23-01

2017-02-24-16-53-19

Jeg havde selvfølgelig matchet min pung til bordet, det var ingen tilfældighed, ingen.

2017-02-25-19-01-12

Vi ser så søde ud og jeg nåede at få det her billede inden, at vi havde drukket alt for mange af de lækre drinks.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox-event: The Big Five!