Så hvorfor lige Frk. Mejer?

Mooooster

2017-02-04-22-20-27-2

Dette billede gør mig så ubeskriveligt glad. Disse to piger er jeg moster for og jeg bliver gang på gang overrasket over, hvordan deres ansigt lyser op og hvordan glæden overvælder dem, når de ser mig. Sidste weekend bød på familiehygge og ikke mindst at fejre Haileys 4-års fødselsdag. Gensynsglæden fra begge piger var overvældende og jeg havde savnet dem utroligt meget.

Det er blevet en forventning, at moster altid gerne vil lege og vi skal allerhelst være på mit værelse, fordi derinde er alle mosters spændende ting af make-up, sko og tasker. De fik aldrig oplevet lejligheden i Odense, men nu har jeg igen et værelse og hele dagen blev tilbragt derinde med døren lukket. Vi kom kun ud, når der skulle spises lyserød lagkage eller når jeg troede, at jeg lige kunne nå en hurtig mundfuld skoldhed kaffe, fordi nu kunne de altså ikke vente længere. Det er især den ældste, Marley, som er helt pjattet med moster og jeg er beæret over hendes store kærlighed til mig. Ikke engang Haileys nye prinsesseslot kunne distrahere hende længe, for det var meget sjovere at lege med mig. Flere gange end jeg kunne tælle, sagde hun “Ved du hvad, moster? Jeg har savnet dig så meget.”

De ord får mit hjerte til et briste over med kærlighed og jeg fik næsten en klump i halsen, for tænk engang, at jeg er så heldig. Der gik ikke mange øjeblikke før, at begge piger havde fået øje på mine mange kjoler og der var ikke én som ikke blev hevet ned fra bøjlen og prøvet på. “Moster, så legede vi lige, at du gav os en taske, ikke?” og så fandt moster selvfølgelig en taske frem og senere så legede vi lige, at jeg gav et par sko og en halskæde. Jeg tror sjældent, at vi har hygget så meget, som da jeg var “prinsessernes rådgiver” og hjalp med at få kjoler af og på i et væk. Hailey ville allerhelst have den lyserøde på hele tiden, men Marley skulle hele tiden skifte ud og den sidste hun tog på var med lyserøde blomster og efter at have kigget lidt de forskellige sko, tog hun glimmerskoene med de lyserøde sløjer på, for “de matchede jo med farven i kjolen.”

Jeg var så imponeret over Marleys interesse for mine ting og selv modebladene blev undersøgt. Jeg har altid drømt om at kunne lege dress-up og at Marley var så fascineret af det, gjorde det kun sjovere. At hun også havde så godt et flair for det og kun er seks år, er endnu mere utroligt – et vaskeægte naturtalent. Så det kunne da godt være, at Marley ender med at arbejde sammen med moster inde på modebladene engang ude i fremtiden.

Uanset hvad ser de begge hamrende lækre ud i mine kjoler og der går ikke længe før at Marley kan passe dem, og så glæder jeg mig allerede til alle shoppeturene, make-up aftener og fjollede photoshoots i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvorfor lige Frk. Mejer?