#ærligtalt-topmodel

#ærligtalt-topmodel vol. 2

topmodel_ombjyv

 

Endelig! Uffe Buchard var endelig med i TopModel Curves og hvor har jeg savnet ham! En ærlig stemme som kunne tage projektet seriøst og ikke mindst guide dem under photoshoots. En af pigerne sagde efter aftenens shoot, at “det var rart at blive guidet, det har vi aldrig prøvet før.” De fik den rette vejledning og en ærlig bedømmelse af deres billeder. Pigerne har brug for vejledning i begyndelsen og herefter kan man begynde at lade dem øve sig på egne ben.

Når det er sagt, så er der virkelig begyndt at blive nogle dygtige piger imellem og der er nogle, som har lang vej igen. Jeg tænkte, da jeg så programmet, at fordi Uffe var ærlig, så begyndte både fotografen og dommeren også at være det. Der skal kun én til at bryde pænheden. Igen, så er det jo for deres skyld og de er model-aspiranter og ikke topmodeller. De skal vejledes og trænes op til at blive modeller og indtil videre har Søren Hedegaard og Uffe Buchard været de eneste til at guide de smukke piger i den rigtige retning.

Aldrig har jeg oplevet et TopModel program, som har så meget fokus på mad. Ikke på den sunde måde, hvor de lærer om kost og ernæring. Producerne har haft så travlt med at fokusere på at pigerne spiser mad. Vi skal se, at de spiser morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. Hvorfor har de så travlt med at curvy piger spiser mad? Ja, de er curvy og satans lækre, men hvorfor skal producerne have så travlt med det? Ja, de spiser Ben&Jerrys og avokado og skyr, men hvorfor skal de vise det konstant? Det har jeg da ikke oplevet i nogle af de andre udgaver. Programmet tør på den ene side ikke være ærlige omkring deres billeder og guide dem videre, fordi de skal være politiske korrekte og ikke sige noget forkert, men man kan godt bruge de eneste klip hvor de spiser.

Nej pigerne lever ikke af et salatblad, men who cares? De spiser normalt og bare fordi man er curvy, så behøver man jo ikke at gøre mere opmærksom på det. Det er jo så ligegyldigt og har intet med programmet at gøre.

De piger er så lækre og vi skal bare fejre at der findes diversitet i modebilledet og også bare i verden.

Hurra for de lækre modeller og knapt så meget hurra for programmets kaotiske opbygning med to vidt forskellige shoots og lidt for mange ubetydelige challenges, som ikke hjælper i det store billede. Mere ærlighed og troværdighed, for der er så meget potentiale i de skønne damer!

   

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#ærligtalt-topmodel